Compartiment de primire pacienți, inaugurat la Institutul Clinic Fundeni

on .

 

 

 

Luni, 15 februarie, a fost inaugurat la Institutul Clinic Fundeni compartimentul de primire pacienți, constituit dintr-un birou de internări pacienți cronici și o sală de așteptare pacienți și aparținători, și care a fost suspus unor lucrări de reamenajare și reabilitare, informează AGERPRES.

Au fost delimitate și reamenajate intrări diferite pentru pacienții cronici care vin cu programare și a fost construit un spațiu amplu, care va conține pe lângă birourile de internare și un spațiu modern pentru așteptare.

 

Birourile de internări vor avea afișaj electronic, astfel încât să se evite aglomerația, statul în picioare și întârzieri în procesul de internare pentru pacienții aduși în regim de urgență, a fost reamenajată intrarea dinspre șoseaua Fundeni, unde pot parca ambulanțele și pacientul să aibă acces direct către camerele de gardă din clădirea A.

Proiectul s-a derulat pe parcursul unui an, iar valoarea investiției este de 3.000.000 lei, 80% din sumă provenind de la Ministerul Sănătății, iar 20% de la ONG-uri, persoane fizice și persoane juridice.

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!