Constanța: Operații ginecologice gratuite la Spitalul Isis

on . . Accesări: 1673

 

 

 

Pe parcursul lunii februarie se va derula o campanie nouă de tratamente chirurgicale în cadrul unui proiect social intitulat 'Operații ginecologice gratuite' susținută de echipa de specialiști din cadrul Secției Ginecologice a Spitalului privat din Isis din Constanța.

Potrivit managerului Spitalului privat Isis, dr. Mohamed Zaher, este a doua campanie de acest gen susținută de unitatea spitalicească, inițiativă ce vine în întâmpinarea tuturor femeilor cu probleme din sfera ginecologică, oferind suport total pentru tratamente gratuite.

Pacientele vor suporta doar contravaloarea zilelor de spitalizare (în funcție de amploarea operației și durata recuperării postoperatorii).

'Pacientele care au fost diagnosticate sau au suspiciunea unei afecțiuni ginecologice se pot prezenta pentru o consultație de specialitate la medicii Spitalului Privat Isis, în regim de gardă sau printr-o programare în prealabil, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Dacă există indicația de operație, medicul specialist poate decide internarea pacientei, iar costurile tuturor investigațiilor pregătitoare intervenției sunt suportate integral de spital. În sfera investigațiilor preoperatorii amintim analize de sânge (HLG, INR, VSH, PCR, APTT, Timp Quick, APTT, Fibrinogen, TGO, TGP, Uree, Creatinină, Grup, Rh), radiografiile pulmonare și/sau consultația cardiologică și EKG și consultul preanestezic', a declarat dr. Zaher.

 

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Citeste si...

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!