Arafat: Noul sediu al dispeceratului integrat al Ambulanței și Pompierilor de la București - aproape finalizat

on . . Accesări: 2085

Noul sediu al dispeceratului integrat al Ambulanței și Pompierilor de la București este în curs de finalizare, urmând ca până la sfârșitul anului, cel târziu, cele două servicii să "aduse împreună", a declarat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, informează AGERPRES.

"La București, noul sediu al dispeceratului integrat este aproape finalizat, fiind vorba de o investiție importantă a Primăriei Municipiului București.

 

Sper că cel târziu până la sfârșitul acestui an să reușim să aducem împreună dispeceratul Ambulanței și cel al Pompierilor, care include și SMURD, sub același acoperiș, pentru o gestionare mai bună a situațiilor de urgență cu care se confruntă cetățenii din București. Totodată, în primul semestru al acestui an, în colaborare cu experți din afară României, urmează să regândim modul de pregătire a dispecerilor de urgență pentru urgențele medicale, precum și pentru alte situații de urgență", a declarat duminică secretarul de stat, pe Facebook.

 

El a amintit că în cursul săptămânii trecute a început să funcționeze dispeceratul integrat al Ambulanței și ISU/SMURD Constanța.

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!