Spitalul "Grigore Alexandrescu" a fost nominalizat pentru premiul "Cel mai bun spital"

on . . Accesări: 1125

 

 

 

Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, reprezentat de prof. dr. Dan Mircea Enescu, în calitate de manager, a fost nominalizat pentru premiul "Cel mai bun spital" din partea Europe Business Assembly (EBA) din Marea Britanie, decernarea premiilor urmând să aibă în data de 21 aprilie, la Londra, în cadrul Forumului Realizărilor.

"Spitalul nostru a fost ales în urma unor sondaje statistice - media de specialitate, date de la conferinţe şi corporaţii, expoziţii medicale.

La selecţie s-a ţinut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituţiei cu echipamente moderne, declaraţii pozitive ale pacienţilor, acreditări naţionale şi internaţionale. Dl. prof. dr. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internaţional "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaştere a excelentei reputaţii, a experienţei profesionale deosebite şi a managementului de succes", se arată într-un comunicat de presă al unităţii medicale remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la forum vor fi premiaţi cei mai buni reprezentaţi ai medicinei, ştiinţei şi economiei.

Personalităţile medicale nominalizate vor figura pe site-ul oficial al EBA, într-o secţiune specială a Almanahului Socrate.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!