Sibiu: Lucrări de modernizare a Spitalului Militar de Urgenţă, în valoare de 4 milioane de lei

on . . Accesări: 1194

 

 

 

Locotenent colonel medic dr. Ioan-Adrian Popenţiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu, a declarat că pacienţii unităţii spitaliceşti vor avea din acest an condiţii mai bune de cazare în saloane datorită unor lucrări ample de modernizare, în valoare de patru milioane de lei. 

"Întreg personalul Spitalului Militar de Urgenţă va continua să asigure asistenţa medicală în cele mai bune condiţii. Sperăm ca disconfortul creat pacienţilor noştri sa fie de scurtă durată, şi să se reflecte în îmbunătăţirea condiţiilor şi a creşterii standardelor de tratament", a precizat dr. Ioan-Adrian Popenţiu. 

 

Cu cele patru milioane de lei va fi modernizată clădirea veche de 156 de ani a spitalului, dar vor fi efectuate şi lucrări de consolidare a acesteia. 

Pentru prima dată în istoria de peste un secol şi jumătate a Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu, pacienţii vor avea la dispoziţie un lift. Deocamdată, pacienţii aflaţi pe tărgi sunt transportaţi pe scări de personalul unităţii până la etajul II. 

Spitalul Militar de Urgenţă din Sibiu are o capacitate de 200 de paturi, conform reprezentanţilor acestuia.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!