Ministerul Sănătăţii:Lucrările la Centrul de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' vor fi finalizate până în luna mai

on . . Accesări: 798

 

 

 

Centrul de chirurgie cardiovasculară al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" va fi echipat cu aparatură modernă necesară din fonduri asigurate de către Ministerul Sănătăţii, după ce vor fi finalizate lucrările de modernizare la începutul lunii mai.

"Toţi aceşti paşi reprezintă confirmarea că anul trecut nu am stat degeaba. În acest an vor fi finalizate două departamente foarte importante din cadrul unităţii sanitare, UPU şi centrul de chirurgie cardiovasculară. Ministerul Sănătăţii a deblocat deja 119 posturi pentru angajarea personalului necesar funcţionării centrului de chirurgie cardiovasculară.

Chiar săptămâna aceasta se va organiza primul concurs pentru ocuparea postului de chirurg cardiovascular", a declarat marţi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, cu prilejul inspectării stadiului lucrărilor la Centrul de chirurgie cardiovasculară şi Unitatea de Primiri Urgenţe, departamente aflate în construcţie, potrivit comunicatului de presă.

Tot marţi ministrul a vizitat şi secţia de chirurgie plastică şi reparatorie spitalului, secţie care a fost modernizată şi reabilitată.

"La finalul întâlnirii ministrul a subliniat importanţa managementului unităţilor sanitare în dezvoltarea serviciilor medicale şi a felicitat echipa de la Spitalul Grigore Alexandrescu, asigurând-o de întreg sprijinul Ministerului Sănătăţii", se arată în comunicatul de presă.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!