Vâlcea: Spitalul din Brezoi se extinde cu secţii de ortopedie, chirurgie şi obstetrică-ginecologie

on . . Accesări: 1137

 

 

 

Primarul Robert Schell a declarat că spitalul din oraşul Brezoi se va extinde anul viitor, printr-un proiect cu finanţare europeană, urmând să aibă trei secţii noi, ortopedie, obstetrică-ginecologie şi mică chirurgie. 

"Este vorba de o extindere a actualului spital din oraş cu o nouă clădire în care vor funcţiona secţiile de ortopedie, obstetrică-ginecologie şi mică chirurgie.

Această dezvoltare este impusă de mai mulţi factori, suntem cel mai mare oraş din zona de nord a judeţului, deservim o treime din populaţia judeţului. Suntem situaţi pe Valea Oltului, drum european, cunoscut din păcate prin sutele de accidente, şi astfel aici e este prima unitate de primiri. Suntem în zona turistică, Valea Lotrului, accidentele de pe pârtia de schi Transalpina pot fi preluate de noi. Totodată, este evident că avem nevoie de o secţie de maternitate în zonă", a precizat Schell.

În afara acestor secţii, spitalul va avea şi una de îngrijiri pentru persoanele vârstnice sau cele cu probleme sociale.

Spitalul orăşenesc din Brezoi aparţine Primăriei şi în prezent are secţiile interne, pediatrie şi ambulatoriu precum şi un număr de 67 de paturi.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!