Ministerul Sănătăţii: Concursul de intrare în rezidenţiat, pe 23 noiembrie

on . . Accesări: 755

 

 

 

Anul acesta, rezidenţiatul se va desfăşura în data de 23 noiembrie, cu o săptămână mai târziu decât a fost programată iniţial, a hotârăt Ministerul Sănătăţii.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES, decizia a fost luată în urma întâlnirii pe care ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a avut-o joi cu rectorii universităţilor de medicină şi farmacie.

 

"Am discutat astăzi cu rectorii universităţilor de medicină şi farmacie detalii privind metodologia de concurs, calendarul de concurs, numărul de locuri şi posturi. Am decis împreună şi necesitatea decalării datei de concurs. Am fost nevoiţi să luăm această măsură având în vedere că la acea dată sunt organizate şi alegerile electorale şi am primit mai multe sesizări din partea instituţiilor publice responsabile cu paza concursului pentru stabilirea unei alte zile. Am cerut rectorilor un punct de vedere în acest sens, pentru că îmi doresc ca decizia luată să nu afecteze şi să creeze disconfort în rândul tinerilor medici sau al profesorilor acestora", a declarat Nicolae Bănicioiu, citat în comunicatul de presă.

Detaliile privind organizarea concursului vor fi publicate de către Ministerul Sănătăţii în perioada următoare, pe pagina de web www.ms.ro, iar bibliografia şi tematica de concurs vor rămâne aceleaşi ca în anii trecuţi.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!