Politici si Mecanisme de Business in Sistemul de Sanatate din Europa Centrala si de Sud-Est

on . . Accesări: 5915

Forum Invest organizeaza, la Crowne Plaza Bucuresti, intre 19-21 septembrie 2006, conferinta internationala „Politici si Mecanisme de Business in Sistemul de Sanatate din Europa Centrala si de Sud-Est”. Peste 300 de persoane publice, reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale, membri ai Executivului si Legislativului din Romania, specialisti internationali din diferite sectoare, oameni de afaceri din ariile conexe si un numar semnificativ de  reprezentanti mass-media si-au anuntat participarea la conferinta. 

 Evenimentul se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelul Romaniei si sub auspiciile Ministerului Sanatatii Publice, fiind primul primul dintr-o serie de conferinte de gen si abordand o tema esentiala si de prioritate intre politicile din Romania: MANAGEMENTUL STARII DE SANATATE A NATIUNII. O excelenta platforma de dezbateri si negocieri, evenimentul raspunde unor probleme punctuale, resimtite atat de populatie, cat si de comunitatea de business si profesionala.
 
Structurata in patru sesiuni plenare (“Sanatatea publica – prioritate strategica”, “Sanatatea si mecanismele economiei de piata. Finantarea Sanatatii – investitie in dezvoltare economica”, “E-health si infrastructura IT”, “Politica si piata medicamentului”), conferinta ofera un cadru de dezbateri si dialog constructiv intre actori si influentatori ai sistemului de sanatate.
  Prin acest eveniment,  Forum Invest faciliteaza  dialogul intre parti  si ofera  oportunitatea dezvoltarii mediului de afaceri folosind dinamica pietei, prin parteneriate intre cei mai importanti jucatori in sistem, cu intelegerea pasilor ce trebuie urmati pentru viitoarea integrare.

 Printre sustinatorii evenimentului si participantii activi la conferinta se numara: Cristian Vladescu, Presedinte, Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate; Magdalena Badulescu, Presedinte, Agentia Nationala a Medicamentului; Bogdan Chiritoiu, Consilier de Stat, Administratia Prezidentiala; Mircea Cinteza, Presedinte, Colegiul Medicilor din Romania; Dumitru Lupuliasa, Presedinte, Colegiul Farmacistilor; reprezentanti ai business-ului medical si farmaceutic; organizatii internationale: Organizatia Medicala Mondiala; Mutualite Francaise; Health Diplomats; Delegatia Comisiei Europene; asociatii profesionale: Colegiul Medicilor din Romania; Colegiul Farmacistilor; Asociatia Producatorilor de Medicamente din Romania; Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente; Asociatia Spitalelor din Romania.

Inscrierile la eveniment se pot face online, pe www.foruminvest.ro sau la telefon:

+40- 21 311.56.10 (Persoana de contact: Maria Vasilescu, Project Coordinator).

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!